Skab overblik
med rapporter


Gør rapportering let og overskueligt, samtidig med at I bevarer overblikket. Få tid til det der har værdi – jeres kernevirksomhed.

Prøv SugarCRM helt gratis

Alle virksomheder har eller bør have værdifulde data om produkter, kunder, kontakter og hvad der ellers ligger i deres CRM-system. Men hvis virksomheder ikke ved, hvordan de kan få det mest optimale udbytte af denne data, hvorfor så have et CRM-system?

Med SugarCRM kan I lave brugerspecificeret eller situationsbestemt rapportering. Rapporterne kan være komplekse og designet til netop den bruger, der ønsker rapporteringen, eller de kan være simple og ligetil.

Det er op til jer, hvordan I ønsker at rapportere. Fællestrækket for rapporter i SugarCRM er at, de kan laves af brugere, der ikke har nogle specifikke IT-færdigheder.

SugarCRM rapportmodul giver brugerne mulighed for at opbygge, generere og administrere rapporter til moduler som; konti, kontakter, opkald og meget mere. Rapportering er et værdifuldt værktøj i SugarCRM, da brugeren kan indsamle data fra forskellige moduler, for at skabe vigtige oplysninger, af deres organisation. Der er hele fire typer rapporter:

  • Rækkerapporter
  • Kolonnerapporter
  • Detaljeret Summationsrapport
  • Matrixrapport
Disse typer af rapporter dækker over forskellige informationer og er handlingsspecifikke til de respektive rapportmoduler.

Optimer synligheden af rapporter

Brugerne vil ikke have nogen fordel af at modtage rapporter som de ikke har brug for, eller som ikke giver nogen værdi. Actoom har tre forslag til, hvordan I får det det bedste ud af jeres rapportering.

Forslag 1. Tag team møder ud af SugarCRM rapporteringsmodulet. I stedet for at eksportere data til Excel eller tage billeder for at sætte dem ind i et PowerPoint. I bør derfor have åbne rapporter i SugarCRM for at, vise teamet de vigtigste rapporter. Det forhøjer kendskabet til rapporteringen og holder den enkelte ansvarlig for deres data, når hele virksomheden er bekendt med det.

Forslag 2. Integrer rapporter til den enkelte brugers startside i SugarCRM, da visuelle rapporter vil være det første brugerne ser, når de åbner SugarCRM. Dette giver et hurtigt overblik over, hvordan det ser ud med deres egne sager.

Forslag 3.Opsæt daglige e-mail rapporter for dine brugere. Brugerne får derved mulighed for at monitere ændringer i deres datasæt på daglig basis.

Rapportering er et værdifuldt redskab, hvis I og jeres brugere ved, hvordan, I kan benytte og udnytte det.

Kontakt Actoom i dag og hør mere om, hvordan din virksomhed vil kunne drage nytte af rapportering.

PRØV GRATIS