Salgsværktøj med
mange muligheder


SugarCRM er en fantastisk CRM-platform for din virksomhed. Men det er også et fantastisk salgsværktøj, der er designet til at finde, gå efter, følge op og lukke aftaler på en hurtig og effektiv måde. I kan følge hele salgsprocessen i SugarCRM, som giver jer det forkromede overblik.

Prøv SugarCRM helt gratis

SugarCRM er et let og anvendeligt CRM-system. Det har alle de muligheder som I har brug for, for at jeres salgsteam kan optimere deres indsats og adressere de problemstillinger, som I oplever under salgsprocessen.

Hvis du leder efter et simpelt og brugervenligt salgsstyringssystem, så har du fundet det her - SugarCRM!


Mangler I overblik og synlighed i forhold til rapportering af salgstal?

Hold et skarpt øje med om I har forfaldne opgaver, manglende opfølgning eller sager som overskrider tidsfrister - så snart I får data serveret, kan I gøre det der virkelig betyder noget. Nemlig at arbejde med jeres data.

Personaliserede dashboards giver salgsteamet et fælles sted, hvor de kan spore og overvåge deres aktiviteter og to-do lister. Dette resulterer i, at jeres virksomhed og medarbejdere effektivt kan nå jeres KPI’er. Dyk ned i rapporterne og få fuldt overblik over, hvilket som helst segment af jeres virksomhedsdata, og modtag værdifulde data der kun er få klik væk.

Med rapporter er det muligt, at få en dybere forståelse for jeres kunder. Blandingen mellem rapporter og dashboards filtrerer kundernes profiler ved fx. industri, geografi, virksomhedstørrelse, aktiver, indtægter og mange andre vigtige informationer som er relevante for jeres kernevirksomhed. Forstå kundebasen og følg med i, hvordan de forandrer sig over tid.

Sugars dashboards giver indsigt i opdaterede kundedata som leads, salgsmuligheder og potentielle kunder.

 • Tilpas diagrammer og rapporter efter behov, eller filtrér CRM-rapporter, for at analysere salgsydelsen.
 • Personaliser din SugarCRM forside og få kun de mest relevante oplysninger fremhævet igennem SugarCRM dashlets.
 • Personaliser dine dashlets for at vise data i forskellige formater.
 • Styrk automatisk det indhentede data fra de forskellige afdelinger, så ledelsen kan bruge tiden effektivt.
 • Observér hvordan salgsrepræsentanterne præsterer gennem hele processen.

Udfordringer med manuelle processer?

SugarCRM sparer jer for tid. SugarCRM vejleder sælgerne skridt for skridt igennem hvilke handlinger der skal gøres, hvilke milepæle der skal opnås og hvilke aktiviteter der skal udføres. Intet bliver længere overset eller glemt.

 • Opfang jeres leads på tværs af flere kanaler.
 • Konverter dine leads hurtigt til salgsmuligheder.
 • Opstil forretningsregler der sender leads og salgsmuligheder til den rette sælger baseret på geografi, team, kvalifikationer eller hvad der passer jer.
 • Sikre at leads og salgsmuligheder følges til dør.
 • Udarbejd specifikke tilbud og sikre at disse bliver håndteret inden de udløber med få klik.

Skal medarbejderne være mere mobile?

Tag dit solide og professionelle CRM-system med overalt.

Med Sugars mobil app, som fås til smartphones og tablets, hjælper den med at maksimere produktiviteten på tværs af virksomheden. I får adgang til et fuldt ud optimeret CRM-system, så brugeren, lige meget hvor i verden de befinder sig, kan holde sig opdateret med tilbud, salg og information som er til gavn for hele virksomheden. Det er slut med at skifte mellem flere systemer, da SugarCRM kan arbejde sammen med eksterne og interne programmer, så du har adgang til alle funktioner i en app.


Bruges der for meget tid på indgående data?

Brug mindre tid på at håndtere indkommende data, research og vedligeholdelse så sælgerne altid er klar til at gøre det de gør bedst; nemlig at sælge.

SugarCRM muliggør også:

 • Synkronisering fra Microsoft Outlook, Gmail og mange andre e-mail udbydere.
 • Gem opkald og noter, som er foretaget fra mobiltelefonen eller fastnet telefonen med få klik.
 • Markering, konsolidering og fusionering af dubletter før de føjes til systemet.

Visuelle salgsprognoser

Tracking af mulige leads og salgsmuligheder er et vigtigt redskab for salgsteamet. Med SugarCRM kan din virksomhed også kombinere det med salgsprognoser, rapportering eller et visuelt overblik. Alt hvad jeres virksomhed behøver for at have klare salgsprognoser for fremtiden. Hver enkelt bruger og gruppe kan optimere deres visuelle oversigt af de salgsprognoser, som de skal have fokus på. Et visuelt overblik over salgsmuligheder, giver bedre indsigt i hver enkelt kunde og et samlet salgsværktøj i form af e-mails, kalender, mødeopsætning og meget mere. Lad Actoom hjælpe jer med at forstå og fremme jeres salg gennem et godt og solidt CRM-system.


Analyser dine kampagner

Udarbejd simple og overskuelige rapporter, der viser hvordan jeres kampagner har klaret sig og hvilke der er mest/mindst profitable. Alt kommunikation og information, der måtte være på jeres kunder, bliver gemt - også på tværs af e-mails, beskeder, mødeplanlægning, events og meget mere. I kan derfor med SugarCRM effektivisere fremtidige kampagner.


PRØV GRATIS