Målret markedsføringen
med SugarCRM


SugarCRM er en fantastisk CRM-platform for din virksomhed. Men det er også et fantastisk marketingværktøj, der er designet til at ramme den ønskede målgruppe og viser hvordan jeres kampagner har klaret sig.

Prøv SugarCRM helt gratis

Det perfekte CRM-system til markedsføring

I dag er den digitale marketing strategi større end nogensinde før, og det gør konkurrenterne endnu mere konkurrencedygtige. Det er derfor vigtigt at opretholde sin markedsførings-strategi og altid være opdateret med nye kampagner og nye tiltag.

Med SugarCRM har de marketingsansvarlige et solidt softwareprogram, hvor der effektivt kan målrettes adskillige marketingskampagner, på tværs af virksomheden. Marketingsafdelingen har også mulighed for at, kvalificere kundeemner, før de overføres til salgsteamet. SugarCRM vil derfor spore og udsætte multichannels og multicampaigns igennem hvert led af de marketingstiltag der er foretaget, for at se hvilke elementer i kampagnerne, som har vundet modtagernes interesser og opmærksomhed.

Målret din markedsføring

Med SugarCRM kan leads hurtigt omdannes til kunder. Der kan målrettes kampagner, som skal ramme de ønskede målgrupper.

Den ønskede og oversete målgruppe kunne være:

  • Kunder der ikke har købt produkterne endnu
  • Kunder der har eller ikke har, deltaget i foredrag/kurser
  • Kundeopfølgning på allerede købte produkter

Eller noget helt andet. Der er mulighed for at segmentere kampagner i SugarCRM og samtidig tilpasse dem, så de bliver skræddersyet til modtageren.

I kan ved at lave jeres marketingstiltag fra SugarCRM, sende nyhedsbreve, opsætte kampagner, sende driftsmeddelelser og meget mere. Det er hurtigt og nemt at gøre jeres marketingstiltag overskuelige, med et visuelt overblik og med flere forskellige rapporteringsmuligheder.

Tiltræk og engager kunder med nye og automatiserede muligheder

Marketing-platformen i SugarCRM sikrer en integration mellem marketing- og salgselementet. Alle dine leads bliver gemt ét sted, det gør det overskueligt og nemmere at importere og gemme informationer på dine leads uanset, hvor de kommer fra. Integrer SugarCRM til jeres eksisterende marketingssystemer for at sikre høj scoring, automatiserede programmer og data synkronisering. Sørg for at alle leads får den opmærksomhed de har brug for.

Med de forskellige roller der kan tildeles på tværs af virksomheden, kan rollerne også bestemme hvilke leads der skal dirigeres til hvilken afdeling for at det bliver så målrettet og præcist som muligt.

Salgsteamet kan gøres opmærksom på de såkaldte ’’hot leads’’ som er adfærdsbaserede scoringer. Disse er de relevante og vigtige leads, med højt salgspotentiale og dermed kan de mest købsklare leads, sorteres og prioriteres, så intet salg går til spilde,

Analysér dine kampagner

Udskriv simple og overskuelige rapporter, der viser hvordan jeres kampagner har klaret sig, og hvilke der er mest/mindst profitable. Alt kommunikation og information, der måtte være på jeres kunder, bliver gemt - også på tværs af e-mails, beskeder, mødeplanlæggelse, events med videre. I kan derfor med SugarCRM effektivisere fremtidige kampagner.

PRØV GRATIS